award

Bellagio Collection

Exteta Bellagio "Shipwright" Selectie:

In samenwerking met de bekende scheepswerf  " Ernesto Riva" presenteert Exteta met veel trots deze unieke en meest exclusieve collectie ter wereld! 
De Bellagio collectie is tot stand gekomen met het bekwame vakmanschap van Riva, die voortkomt uit meer dan 300 jaar en 8 generaties ervaring. 
 
De Bellagio Collectie is uitgevoerd in massief Sapelli Mahonie, dat zich onderscheid door zijn heerlijke ceder achting geur en zijn regelmatige tekeningen in het hout. De gebruikte Sapelli mahonie wordt zorgvuldig geselecteerd op kleur, glans en tekeningen. De houtverbindingen en montage technieken zijn het zelfde zoals Riva ze toepast in de scheepsbouw. Elk meubelstuk word uiteindelijk verreikt met maar liefst 25 lagen hoogwaardige scheepslak. 
 
De bekleding is verkrijgbaar in de prachtige Outdoor stoffen collectie van Loro Piana. Deze stoffen zijn ademend en waterafstotend en zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur!  
 
Ieder item, dat vaak pas na 6 maanden uit productie komt, is voorzien van een uniek nummer. Dit in combinatie met het unieke productieproces en het gebruik van de hoogwaardige materialen maakt deze collectie tot de meest exclusieve collectie ter wereld!